Početna Video Bosanski mladoženja se zanio plesom pa slučajno nokautirao djevojčicu (VIDEO)

Bosanski mladoženja se zanio plesom pa slučajno nokautirao djevojčicu (VIDEO)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO snimljen na jednoj svadbi u Bosni i Hercegovini brzo se proširio društvenim mrežama.

Naime, prvi ples mladenaca nije prošao baš najbolje, a razlog tome je što se rasplesani mladoženja malo razbacao na plesnom podiju, pa je svoju novopečenu ženu podignuo i zavrtio. U tom se trenutku po podiju prošetala djevojčica koja je imala tu nesreću da je mladenkine noge doslovno nokautiraju.

Video, koji je pregledan preko 111 tisuća puta, u komentarima je izazvao popriličnu raspravu. Neke je ovaj video dobro nasmijao, drugi su tvrdili da ovako nešto nije ni najmanje smiješno, no bilo je i onih koji su istaknuli da djeca nemaju što raditi na plesnom podiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neka ju je spucala, toliko me živcira što roditelji puštaju djecu da skaču po podiju dok mladenci imaju prvi bračni ples koji se snima i obilježava”, “Rekla je moja kuma davno da ih treba zabraniti na podiju”, “Roditelji se zasjede i ne gledaju gdje su im djeca. Jadna curica će zapamtiti ove svatove dok je živa”, “Kako me nerviraju djeca na prvom bračnom plesu. A još više razdragani roditelji koji gledaju”, “Evo napokon rješenja za dosadnu djecu na plesnom podiju”, pisali su oni.

ASHA prodaja vozila