Početna Svijet Bosanac izbo Hrvata u Minhenu

Bosanac izbo Hrvata u Minhenu

Hrvat Stjepan J. (25) izboden je u Minhenu, a od povreda je i preminuo. Navodno ga je ubio 22-godišnjak iz BiH.

Tageszeitung piše da je u subotu navečer na lokaciji Karl-Marx-Ring došlo do verbalnog okršaja koji je završio ubistvom.

 

Igrali stoni tenis

Tageszeitung piše da je u subotu navečer na lokaciji Karl-Marx-Ring došlo do verbalnog okršaja koji je završio ubistvom.

Prolaznik je pronašao tijelo Hrvata i sve prijavio policiji. Prema pisanju njemačkih medija, mladić je kobne večeri igrao stolni tenis s prijateljima, pili su pivo i raspravljali.

U društvu ih je bilo petero.

No rasprava se na kraju pretvorila u svađu.

Društvo ostavilo izbodenog prijatelja u parku

Tinejdžer (18) koji je te večeri bio u društvu s Hrvatom je navodno pokušao spriječiti 22-godišnjaka da povrijedi mladića. Nije uspio te je zadobio posjekotinu na ruci. Ljudi iz društva su pobjegli i ostavili 25-godišnjaka u parku, piše Tageszeitung.

Nije poznato hoće li i osobe koje su pobjegle odgovarati te je istraga trenutačno usredotočena na osumnjičenog počinitelja, kazala je tužiteljica iz ureda javnog tužitelja u Minhenu. Stefan Bir (Stephan Beer), šef odjela za ubistva u Minhenu, kaže da su četvorica mladića pobjegla jer ih je bilo strah.

– Osumnjičenik je fizički vrlo superioran. Visok je dva metra, težak preko 100 kila. Bojali su se. Mislili su da je 25-godišnjak samo povrijeđen, bio je mrak – komentirao je Bir.