Početna Prijedorski region BOLJE VODOSNABDIJEVANJE ZA MJEŠTANE ČIRKIN POLJA

BOLJE VODOSNABDIJEVANJE ZA MJEŠTANE ČIRKIN POLJA

Radnici “Vodovoda” ovih dana u naselju Čirkin Polje vrše prespajanje postojećih potrošača sa stare na novoizgrađenu vodovodnu mrežu. Radovi bi trebali biti završeni do kraja ove sedmice, poručuju iz ovog preduzeća.

Za više od 420 domaćinstava ovog prijedorskog naselja uskoro će biti obezbijeđeno stabilno vodosnabdijevanje.

– Sve što je novije, to je bolje. Stara vodovodna mreža je dotrajala. Slab je bio pritisak vode. Sada će biti dosta bolje – kaže Milovan Makivić, mještanin Čirkin Polja.

Zbog pomenutih radova, u pojedinim ulicama ovog naselja dolazi do prekida vodosnabdijevanja. Iz prijedorskog “Vodovoda” uputili su apel mještanima da budu strpljivi još nekoliko dana.

– Ekipe su svaki dan na terenu i radovi teku planiranom dinamikom. Skrećemo pažnju potrošačima da provjere svoje unutrašnje instalacije, jer će sada pritisak vode biti jači. Mi smo prošle godine u Gomjenici, u ulicama Ive Andrića i Šeste krajiške brigade, takođe izvršili prespajanje na novu vodovodnu mrežu. Mještani su dobili bolji pritisak vode, a “Vodovod” je smanjio gubitke – pojasnio je Dragan Stamenić, izvršni direktor za tehničke poslove u “Vodovodu”.

Radovi se izvode u okviru “MEG” projekta.

KV

ASHA prodaja vozila