Početna Lifestyle Boja koja svima stoji ponovo hit

Boja koja svima stoji ponovo hit

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskošna smaragdnozelena boja vraća se na modnu scenu u velikom stilu.

Ova boja, koju vežu za sofisticiranost i luksuz još od antičkih vremena, stoji kao salivena i plavušama i brinetama, ali i svijetlim i tamnim tenovima.

Ove sezone je na must have listama modnih dizajnera, a u kombinaciji s crvenom bojom prijeti da u drugi plan stavi sivu i crnu, koje su odavno nezaobilazne u većini kolekcija modnih dizajnera, ali i u ormarima žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njenu popularnost i raširenost dijelom su “krivi” i smaragdi, koji su među najboljim prijateljima srebrnog i zlatnog nakita.

Ove sezone ponovo se vratila u spektar trendi boja i mnogi dizajneri su je “ugurali” u prvi plan svojih kolekcija.

Smaragdnozelena odlično se slaže s raskošnim materijalima kao što su baršun, krzno ili brušena koža, a osim na odjeći i obući, nezaobilazna je i na modnim dodacima i nakitu.

Jednako je inspirativna i mnogim high street brendovima i velikim imenima u svijetu mode.

Smaragdnozelenu je, kao i crnu boju, lako kombinovati, ali u njoj žene ne izgledaju klasično i strogo, nego svježe i izazovno.

Izgleda moderno i sofisticirano i odličan je izbor za elegentne večernje kreacije kao što su svilene haljine i tunike, bundice, i baršunaste detalje, ali i za dnevne kombinacije kada se mogu nositi pamučne majice i vunene veste.

Za poslovne kombinacije idealni su odijela ili samo sako, a za manje hrabrije dovoljni su i mali detalji poput torbice ili smaragdnozelene nijanse laka za nokte.

Kod ove boje treba pripaziti da različito izgleda na različitim materijalima. jer svila i baršun reflektuju svjetlo, tako da je boja na njima intenzivnija, a na lanu, pamuku i vuni djeluje ležernije.

Nezavisne

ASHA prodaja vozila