Početna Crna hronika Bivši ministar u Vladi RS jutros nokautiran u centru grada

Bivši ministar u Vladi RS jutros nokautiran u centru grada

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od očevidaca napada ispričao je da je primjetio Bogdanića u blizini njegovog poslovnog prostora u centru Teslića, te je zatim izašao iz vozila i krenuo da ga udara

Bivši ministar zdravlja RS i aktuelni poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Dragan Bogdanić jutros je napadnut u Tesliću, saznaje “Srpskainfo”. Ovu informaciju potvrdili su i u Policijskoj upravi Doboj.

Izvor portala “Srpskainfo” pojasnio je da je, zbog napada na Bogdanića, u toku saslušanje Ilije Pavlovića (56), također iz Teslića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od očevidaca napada ispričao je da je primjetio Bogdanića u blizini njegovog poslovnog prostora u centru Teslića, te je zatim izašao iz vozila i krenuo da ga udara.

– Mislim da ga je dva puta udario šakom u glavu, bukvalno ga nokautirao i Bogdanić je pao na zemlju, a tom prilikom su mu pukle i naočare. Napad se desio u blizini Hitne pomoći, gdje se Bogdanić zatim obratio i ukazana mu je ljekaraska pomoć – pojasnio je očevidac.

Napadač je bio suvozač u automobilu, a koje je vozio muškarac kojeg su navodno tokom referenduma u Tesliću istukle osobe, a koje su se dovodile u vezu sa Bogdanićem. U PU Doboj rekli su za Srpskainfo da im je u 12 sati prijavljen napad na Bogdanića i da je na saslušanju osoba koja se dovodi u vezu sa napadom, te da je o svemu obaviješten i dežutni tužilac.

Bogdanić nije želio ništa komentarisati.

Naši sagovornici ističu da već duže vrijeme traje sukob između Bogdanića i Pavlovića, a bivši ministar je, gostujući na jednoj od televzija, rekao da je policiji i tužilaštvu prijavio prijetnje od jednog “lokalnog opasnog tipa”.

Sumnja se da je upravo mislio na Pavlovića.

ASHA prodaja vozila