Početna Crna hronika Bišćanka osumnjičena da je nožem ubila supruga

Bišćanka osumnjičena da je nožem ubila supruga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Šezdesetdvogodišnja Bišćanka uhapšena je zbog sumnje da usmrtila 71-godišnjeg supruga.

Ova porodična tragedija dogodila se u noćnim satima u proteklu nedjelju u porodičnoj kući supružnika koja se nalazi u naselju Midžića mahala, a ubistvo je, prema rezultatima istrage, počinjeno hladnim oružjem, odnosno nožem.

Kako saznaju “Nezavisne”, pomenuta žena nazvala je policiju kako bi prijavila nasilje u porodici, a kada je policijska patrola stigla na lice mjesta zatekla je beživotno tijelo muškarca.

“Izlaskom na lice mjesta pripadnici policije su zatekli beživotno tijelo 71-godišnjaka s ubodnim ranama u predjelu grudi nanešenim nožem. Formirana je uviđajna ekipa i na lice mjesta izašao je dežurni tužilac čija konstatacija je bila da se radi o krivičnom djelu ubistva te je slobode lišena 62-godišnjakinja koja je prije toga prijavila nasilje u porodici. U toku su istražne radnje za prikupljanje dodatnih dokaza”, rekao je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nezvanično saznajemo, žena je negirala da je počinila zločin te izjavila kako je poslije svađe sa suprugom napustila kuću, a kada se vratila zatekla supruga mrtvog. Nakon obdukcije u Kantonalnoj bolnici u Bihaću konstatovano je kako se radi o nasilnoj smrti. U ovome trenutku nije jasno šta je motiv ovog događaja, a može se čuti kako su supružnici od ranije imali probleme u braku.

nezavisne.com

ASHA prodaja vozila