fbpx

Bh. graničari zaplijenili tonu duhana i 700 kutija Marlbora

Pripadnici Granične policije BiH zaplijenili su u Bijeljini više od tone duhana u listu, a na na graničnom prelazu u Velikoj Kladuši spriječeno je krijumičarenje 700 kutija cigareta “marlboro”.

Zaplijenjeni duhan otkriven je u prikolici napuštenog vozila na području Bijeljine, a u vezu sa ovim događajem dovodi se višeo soba sa područja BiH, saopšteno je iz Granične policije.

U toku je dalji rad na ovom slučaju, koji se dogodio u subotu, 8. juna, te pronalasku osoba za koje postoji sumnja da su počinile krivično djelo.

Cigarete “marlboro”, akciznih markica BiH, otkrivene su juče na izlasku iz BiH prilikom kontrole tojote slovenačkih registarskih tablica.

U saopštenju je navedeno da su policijski službenici obavili detaljan pregled vozila u kojem su bile sakrivene cigarete i to korištenjem endoskopa – uređaja kojim se omogućava optički pregled teško dostupne unutrašnjosti vozila, koji je Graničnoj policiji doniran.

Tojotom je upravljao dvadesetsedmogodišnji državljanin BiH H.T. koji je uhapšen i protiv njega će Tužilaštvu BiH biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje, dok su cigarete privremeno oduzete.

Nezavisne

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila