Početna BiH Bez brige: Nema zastoja u snabdijevanju namirnicama

Bez brige: Nema zastoja u snabdijevanju namirnicama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Vlade RS Radovan Višković je u telefonskom razgovoru sa čelnicima gradova i opština u RS konstatovao da je situacija u lokalnim zajednicama zadovoljavajuća i da nema nema zastoja u snabdijavanju životnim i drugim namirnicama.

Iz Vlade RS je saopšteno da je Višković razgovarao sa gradonačelnicima Istočnog Sarajeva i Gradiške, te načelnicima opština Modriča, Milići, Derventa, Ribnik, Čelinac, Kalinovik, Pale, Sokolac, Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža.

Kako se navodi u saopštenju, tokom razgovora razmotrena je trenutna epidemiološka situacija, poštivanje mjera Republičkog štaba za vanredne situacije i gradskih i opštinskih štabova, kao i snabdjevenost životnim namirnicama u ovim lokalnim zajednicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom razgovora je, kako se navodi u saopštenju, apelovano na građane da se dosljedno pridržavaju svih propisanih mjera zaštite od virusa korona, kao i na građane kojima je propisana kućna izolacija, da se striktno pridržavaju ovih mjera.

Premijer Višković upoznao je gradonačelnike i načelnike da je Republički štab za vanredne situacije produžio važenje svojih zaključaka do 13. aprila 2020. godine, te da je korigovao pojedine zaključke, koji se, između ostalog, odnose na rad pojedinih trgovinksih objekata i kretanje lica sa navršenih 65 godina i starijih.

Predsjednik Vlade RS svakodnevno je kontaktu sa predstavnicima vlasti u lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj, u kojima ima građana pozitivnih na virus korona, s ciljem pružanja pomoći i što bržeg prevazilaženja trenutne situacije.

nezavisne.com

ASHA prodaja vozila