Početna Prijedorski region Besplatne maske penzionerima u Dubici

Besplatne maske penzionerima u Dubici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U većim trgovinama na području Kozarske Dubice danas su, u vrijeme dopuštenog izlaska, osobama starijim od 65 godina odnosno penzionerima besplatno dijeljene zaštitne maske, koje je obezbijedila opštinska uprava.

U Kozarskoj Dubici ni u poslednja 24 sata nije bilo novih slučajeva slučajeva infekcije virusom Korona. Pod zdravstvenim nadzorom sada je 77 osoba, saopštila je Borka Knežević, epidemiolog u Domu zdravlja.

Iz sistema epidemiološkog nadzora izašle su 342 osobe. Očekuju se nalazi testiranja za 11 Dubičana.U karantinu, u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Kozarskoj Dubici boravi 31 osoba, među kojima je pet žena. Radenko Reljić, komandant Štaba za vanredne situacije i načelnik ove opštine pohvalio je institucije, organizacije, udruženja, preduzeća i pojedince koji su maksimalno angažovani na suzbijanju odnosno sprečavanju širenja virusa. Osim toga, iskazana je velika solidarnost sa socijalno ugroženim, starijim i bolesnim sugrađanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štab za vanredne situacije apelovao je na građane da se i dalje pridržavaju mjera i preporuka, koje su u Kozarskoj Dubici, za sada, veoma efikasne.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila