Početna Prijedorski region Besplatna Wi-Fi zona

Besplatna Wi-Fi zona

Na trgu majora Zorana Karlice danas je zvanično puštena u rad besplatna Wi-Fi zona . Zahvaljujući Gradskoj upravi i agenciji “LED Media”, besplatnim internetom pokriven je glavni gradski trg, a na mrežu se u jednom trenutku može povezati oko 5000 korisnika.

Instalirana je profesionalna oprema koja će omogućiti našim građanima ali i turistima, da imaju besplatan internet tokom cijele godine i u svim vremenskim uslovima.

Ovo je prema riječima Branka Švrake, šef Odsjeka za komunalne poslove i zaštitu životne sredine bitno za grad Prijedor, jer se na taj način podiže kvalitet života i kvalitet poslovanja lokalnog stanovništva u Prijedoru.

Naglasio je da je Prijedor ušao u proces digitalizacije i da je nakon uvođenja naplate parking putem SMS poruke, ovo još jedan važan segment za naše građane. Dodaje da je u planu proširivanje kapacitata besplatnog internet na uži centar grada.

Milan Šljokavica, menadžer razvoja agencije „LED Media“ rekao je, da se instaliranjem ove opreme, Prijedor pridružio većim centrima koji u užoj gradskoj zoni imaju besplatan internet. S obzirom da se na trgu organizuje mnogo događaja , svi građani će moći da se povežu na internet, koriste društvene mreže, kao i ostale benefite internet pristupa.

kozarski.com