Ivan Begić, bivši kandidat za predsjednika RS, pokrenuo je svoju televiziju “TOK TV”.

Naime, Begić je direktor, dok je glavni i odgovorni urednik biti Milana Dukić. Sjedište televizije je u Banjaluci.

Kako navode iz ovog medija formirano je dopisništvo u Prijedoru.

Dodaju da zahvaljujući aktuelnom i objektivnom izvještavanju, te praćenju potreba i interesovanja, gledaocima će u startu pružiti kvalitet i brze informacije, korištenjem novih tehnologija u medijskom izvještavanju.

“Sa željom da gledaocima pružimo što sveobuhvatniju i što bržu informaciju realizovaćemo višečasovne direktne prenose svih važnih događaja u Republici Srpskoj u najvećoj mjeri uživo, a tamo gdje se ne bude moglo isti će se emitovati odmah po dolasku ekipa sa terena”, navode iz ove televizije.

Dodaju da u toku Info jutra/ Info dana će emitovati live stanje iz više gradova Republike Srpske i Bosne i Heregovine, kao i stanje na graničnim prelazima, informacije o kulturnim, sportskim i drugim dešavanjima u gradovima širom Bosne i Hercegovine, kao i stanje na putevima, prekidima u snabdijevanju električnom energijom, vodom, kvarove na toplovodnim mrežama i druge informacije, opet sve sa posebnim osvrtom na područje Krajine.

Televizija će emisije relizovati uz pomoć Vatrogasnih jedinica Prijedora i Banjaluke, a u kojoj će biti prezentovan njihov rad i svi bitniji događaji u toku sedmice.

Nezavisne