Početna BiH Banjalučani ne odustaju: Okupili se ispred Hrama Hrista spasitelja, ponovo stigla i...

Banjalučani ne odustaju: Okupili se ispred Hrama Hrista spasitelja, ponovo stigla i policija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijske snage u Banjoj Luci blokirale su ulicu u blizini parka Petar Kočić u kojem brojni građani i dalje traže pravdu za Davida Dragičevića i njegove roditelje. Kordon potiskuje ljude do ulaska u crkvu Hrama Hrista spasitelja.

Članovi grupe “Pravda za Davida” nisu od jutros odustali podržati Davidovog oca Davora Dragičevića kojeg su uhapsili pripadnici MUP-a RS-a jer se nije odazvao na poziv za saslušanje.“Pravda za Davida! Ubice, ubice!”, uzvikuju ogorčeni građani koji ne žele izaći iz parka.

Desetine policajaca napravilo je kordon i ne dozvoljavaju nezadovoljnim građanima da stoje u parku.Međutim, okupljeni demonstranti ne odustaju i traže puštanje Davora Dragičevića.

Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, rekao je kako ima informacije da će Okružno Tužilaštvo zatražiti pritvor za Davora Dragičevića u trajanju od 30 dana, javlja portal Srpskainfo.

Podsjećamo, Davidova majka Suzana ranije je kazala demonstrantima da se raziđu te da će se protesti nastaviti sutra od 18 sati ispred crkve Hrama Hrista spasitelja, ali mnogi to nisu uradili.Policiji MUP-a RS-a priključila se i specijalna jedinica policije i veoma je neizvjesno šta će se događati u nastavku noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ASHA prodaja vozila