Početna Region Avion sletio na autoput: “On pada, pada. Šta je ovo?! Koči!”

Avion sletio na autoput: “On pada, pada. Šta je ovo?! Koči!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, manji sportski avion sletio je na saobraćajnicu. Čitatelji 24sata.hr koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu snimili su prisilno slijetanje. Svi su ostali u šoku.

– Počeo je kružiti po nebu iznad nas, spustio se vrlo nisko, ali još uvijek smo mislili da je to normalno, onda smo shvatili, pa on će tu stvarno sletjeti! Malo je vijugao po sredini ceste dok se krilom nije zabio u desnu ogradu i ostao u zaustavnom traku, iz aviona su izašli žena i muškarac prestravljeni – rekao je čitatelj koji je snimio video.

Kako se saznaje u avionu koji je prisilno sletio bila je učenica srednjih godina te nastavnik T.G., iskusan dugogodišnji pilot. Otkazao im je motor u zraku. Inače, plan im je bio da lete do Grobnika i ondje odrade par slijetanja te se vrate u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, slijetanje aviona nije prouzročilo sudar i niko u incidentu nije ozlijeđen. HAK navodi kako se zbog nesreće između tunela Javorova kosa i čvora Ravna Gora u smjeru Rijeke, vozi se jednom saobraćajnom trakom.

Video možete pogledati OVDJE.

Fokus

ASHA prodaja vozila