Početna Prijedorski region APEL GRAĐANIMA DA NA VRIJEME PODNESU ZAHTJEV ZA ZAMJENU DOKUMENATA

APEL GRAĐANIMA DA NA VRIJEME PODNESU ZAHTJEV ZA ZAMJENU DOKUMENATA

Policijska uprava Prijedor poziva građane kojima ističe ili je istekao rok važenja ličnih dokumenata, da na vrijeme podnesu zahtjev za zamjenu i izvrše ovu zakonsku obavezu.

Iako su tokom ljeta primjetne povremene gužve na šalterima za izdavanje ličnih dokumenata, zamjena i izdavanje novih, za sada teče uredno i bez problema. Prijedorčani su zadovoljni brzinom izdavanja ličnih dokumenata, ali i činjenicom da je ova služba dostupna građanima svakim radnim danom od 7.00 do 20.00 časova.

Građani i putem SMS servisa mogu provjeriti status ličnog dokumenta, registracije vozila, novčane kazne ili kaznene bodove. Uslov za korišćenje ovog servisa je da građani lično prijave broj mobilnog telefona organizacionoj jedinici MUP-a RS, nadležnoj za izdavanje ličnih dokumenata u kojoj imaju prebivalište. Cijena usluge je 0.10 KM po poslatoj poruci, a mogu da je koriste svi građani bez obzira na mobilni operater čiji su pretplatnici. Detaljnije informacije dostupne su i na internet stranici www.mup.vladars.net.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila