Početna Prijedorski region ANASTASIJA UDOVIČIĆ NAJBOLJI SPORTISTA GRADA PRIJEDORA

ANASTASIJA UDOVIČIĆ NAJBOLJI SPORTISTA GRADA PRIJEDORA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletičarka Anastasija Udovičić iz Atletskog kluba “Prijedor” najbolji je sportista našeg grada u 2020. godini. Drugo mjesto pripalo je Ognjanu Petroviću iz Aero-kluba “Prijedor”, a treće Mariji Gnjatić iz Stonoteniskog kluba “Prijedor”.

– Laskava titula, s obzirom da imam 15 godina i da sam osvojila ovu nagradu. Prethodna godina je bila teška, treninzi su bili obustavljeni, ali uspijela sam ostvariti zavidne rezultate i jako mi je drago zbog toga. Nadam se da ću u 2021. godini biti još bolja – poručila je Udovičićeva.

– Vicešampion Bosne i Hercegovine u seniorskoj konkurenciji i to u veoma jakoj konkurenciji. To za Anastasiju uopšte nije mala stvar. I to u jednoj teškoj disciplini, na 800 metara. Pokazala je to zimus i prošle godine, u vrijeme pandemije. I tada je trenirala i vrijedno radila na sebi. Sve je pokazivalo da će ona biti šampion i tako se desilo – rekao je Zoran Radinović, predsjednik Atletskog kluba “Prijedor”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrađeni su i Igor Vujković iz Kluba borilačkih sportova “Rudar”, Ranko Davidović iz Boskerskog kluba “Pobjednik”, Siniša Miljatović iz Kuglaškog kluba “Rudar Prijedor”, Siniša Lukić iz Biciklističkog kluba “Kozara”, Marija Ćosić iz Džudo kluba “Kozara Željezničar”, Marko Miodragović iz Karate kluba “Shodan“, Kosta Egić iz Košarkaškog kluba “Hunters”, Nedim Selimović iz Bokserskog kluba “Tim Janjanin”, Sandra Stupar iz Odbojkaškog kluba “Prijedor” i Luka Bucalo iz Teniskog kluba “Dr Mladen Stojanović”.

Posebno priznanje za promociju novih sportova uručeno je crossfit treneru Miši Papku. – Za mene je ovo priznanje jako značajno. Nadam se da će mi pomoći u mom radu i da se što bolje ostvarim kao takmičar, u narednom periodu – rekao je Papak.

Uprkos pandemiji virusa korona, naši sportisti su blistali na sportskim terenima. Na njihove rezultate ponosni su u Gradskoj upravi Prijedor.

– Večeras je pobijedio sport. Pobijedili su mladi ljudi sa svojim sportskim rezultatima. Zaista moram da kažem, da svi oni koji su se takmičili u 2020. godini, koja je bila sama po sebi bila teška, za mene su pobjednici – istakao je Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora.

Organizacija 51. Izbora najboljeg sportiste grada Prijedora i ove godine je povjerena našoj medijskoj kući, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

– Drago mi je zbog sportista, kojima to mnogo znači, da smo zajedno sa Gradskom upravom Prijedor vrednovali njihove rezultate i nagradili ih. Želimo im da u ovoj godini postignu još bolje rezultate. IPC “Kozarski vjesnik” kao organizator će uvijek stajati uz naše sportiste – rekao je Zoran Sovilj, direktor Informativno-poslovnog centra “Kozarski vjesnik”.

Snimak manifestacije biće emitovan na našoj televiziji, u ponedjeljak, 22. febuara, u 20.30 časova, a biće dostupan na Jutjub kanalu i društvenim mrežama.  Pokrovitelj manifestacije je Grad Prijedor, generalni sponzor kompanija “ArcelorMittal” Prijedor, a prijatelj kompanija “Sport Vision”.

kozarski.com

ASHA prodaja vozila