Početna Vijesti Akcija za kupovinu respiratora, privrednici da se uključe

Akcija za kupovinu respiratora, privrednici da se uključe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Udruženja društava za osiguranje pri Privrednoj komori Republike Srpske su, radi pojave virusa korona, pokrenuli akciju kupovine respiratora ili aparata za vještačko disanje, koja će biti realizovana narednih dana, saopšteno je iz Komore.

Privredna komora Republike Srpske poziva i ostale privrednike, koji su u mogućnosti, da još jednom pokažu svoju društvenu odgovornost i pomognu nabavku ovih prijeko potrebnih aparata.

Privredna komora Republike Srpske preporučuje privrednicima da, uz minimalan angažman radnika, organizuju minimum procesa rada u ovoj sedmici, radi sprečavanja širenja virusa korona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To konkretno znači da je potrebno smanjiti angažman radnika na najmanji broj kojim neće biti ugrožen proces proizvodnje ili pružanje usluga. Uz to, potrebno je uvesti mjere na zaštiti zdravlja radnika, kao što je konstantna dezinfekcija prostorija i opreme, obezbjeđivanje zaštitne opreme, povećanje rastojanja između radnika…”, navode iz Komore.

Iz Privredne komore Republike Srpske još jednom su pozvali sva privredna društva, koja trpe štetu zbog virusa korona, da im o tome dostave podatke, koje Komora prosljeđuje Vladi Republike Srpske.

ASHA prodaja vozila