Početna Sport AK “PRIJEDOR” BRILJIRAO U PRNJAVORU

AK “PRIJEDOR” BRILJIRAO U PRNJAVORU

Juče je održana 22. Medjunarodna ulična trka “Prnjavor 2021”, gdje nastupili   i atletičari Atletskog kluba “Prijedor” . Konkurencija je bila jaka, pa su pored klubova iz BiH nastupile i ekipa iz Srbije i Hrvatske. U toj konkurenciji “Prijedor” je  ostvario izvanredne rezultate.

Najveći uspjeh ostvarila je trinaestogodišnja Sara Dešić koja je u seniorskoj konkurenciji na  pet km zauzela drugo mjesto,  iza Lucije Kimani, a ispred Jelene Kosić i takmičarki iz beogradske “Crvene Zvezde”. Dešićeva je bila prva i u juniorskoj konkurenciji.

Za srednje škole su nastupile Anastasija Udovičić i Milica Došen. Udovičićeva je odbranila prošlogodišnju titulu prvaknije, dok je Milica Došen zauzela peto mjesto.

Aleksa Krneta je osvojio prvo mjesto u konkurenciji 8-9 razred na 600m.Nevena Ševa je osvojila drugo mjesto u konkurenciji 8.-9.  razreda, Maja Drljić četvrto mjesto, Bojana Dešić šesto.

Mila Rajlić osvojila je drugo mjesto u konkurenciji 4.-5. razred na 400m, dok je u istoj konkurenciji Lara Dešić zauzela treće mjesto. U konkurenciji učenica 2.-3. razred Nataša Parhamov zauzela je sedmu poziciju.

U konkurenciji cicibanki Sofija  Grbić osvojila je prvo mjesto .

KV

ASHA prodaja vozila