fbpx
6.8 C
Prijedor
Srijeda, 19 Januara, 2022
Početna Biznis Agencija za oduzetu imovinu prodaje “BMW X6”: Dizel, prešao manje od 100.000...

Agencija za oduzetu imovinu prodaje “BMW X6”: Dizel, prešao manje od 100.000 km, cijena “sitnica”

Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom objavila je poziv za prodaju putem javnog nadmetanja, prikupljanjem zatvorenih pisanih ponuda, trajno oduzeto vozilo “BMW X6”.

Radi se o putničkom vozilu proizvedenom 2012. godine.

Ovaj metalik sivi četverotočkaš troši dizel, a motor je EURO 5 norme. Na satu ima pređenih 98.850 km.

Početna cijena mu je 49.409,94 KM.

Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja, putem zatvorenih pisanih ponuda, imaju sva pravna i poslovno sposobna fizička lica, koja izvrše uplatu jamstva u vidu novčanog depozita u visini od 10 posto procijenjene vrijednosti (4.941,00 KM) na račun Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom broj: 1027080000020815 otvoren kod Union banke d.d. (Svrha uplate: uplata jamstva za postupak javnog nadmetanja).

Ponuđačima kojima se ne proda stvar, uplaćeni iznos jamstva se vraća, dok se kupcu isti uračunava u iznos kupoprodajne cijene.

Uplaćeni iznos jamstva ne vraća se učesniku u javnom nadmetanju koji je dostavio najvišu ponudu, a koji odustane od zaključenja ugovora, odnosno ne uplati kupoprodajnu cijenu.

Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja nemaju uposlenici Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom, kao ni članovi njihove uže porodice.

Gdje se može pogledati vozilo, kao i rok za dostavljanje ponuda i ostale detalje prodaje možete pronaći ovdje.

faktor