Početna Prijedorski region Bojan Krulj novi šef Stručnog štaba Fudbalskog kluba ”Rudar Prijedor”

Bojan Krulj novi šef Stručnog štaba Fudbalskog kluba ”Rudar Prijedor”

Bojan Krulj iz Beograda novi je šef Stručnog štaba Fudbalskog kluba ”Rudar Prijedor”, koji je sa igračima započeo pripreme za nastavak sezone u M:tel Prvoj ligi Republike Srpske. Krulj je u prethodnoj sezoni predvodio beogradski “IMT” u Prvoj Mozzart Bet Ligi Srbije. Uspio je da dovede svoj tim do baraža za plasman u Superligu Srbije, ali je poražen u dvomeču sa Novim Pazarom.

“Dobio sam poziv od FK “Rudar Prijedor” da postanem novi šef Stručnog štaba i na obostrano zadovoljstvo sad sam tu. U narednom periodu ćemo probati da postignemo bolje rezultate nego što su to bili u prvom dijelu sezone, a za narednu sezonu ćemo se potruditi da oformimo tim sa kojim ćemo “napasti” plasman u Premijer ligu BIH”, izjavio je novi trener FK “Rudar Prijedor”.

Zajedno sa Kruljem, iz Beograda je došao i Dušan Došljak, koji će zajedno sa Srđanom Marjanovićem asistirati novom treneru žuto-plavih.

”Ono što je važno pomenuti da mi danas startujemo sa pripremama i na broju imamo 32 igrača, koji će zajedno sa Stručnim štabom odraditi 14 dana priprema. Imamo saradnju sa mađarskom Školom fudbala i njihova četiri igrača će trenirati narednih 14 dana sa nama”, rekao je Stojan Janjetović, sportski direktor FK “Rudar Prijedor”.

I u Upravnom odboru Fudbalskog kluba “Rudar Prijedor” nadaju se dobrim rezultatima na tabeli, jer su za igrače obezbijedili pripreme u Medulinu.

“Mislim da je ovo odlično rješenje i nadam se da će to pokazati rezultati. Uprava kluba je izašla u susret zahtjevu sportskog sektora, tako da će naši fudbaleri na pripreme otputovati u Medulin”, rekao je Žarko Kovačević, zamjenik gradonačelnika i član Upravnog odbora FK “Rudar Prijedor”.