Žena bivšem mužu uništila 54 violine

Jedna žena je u Japanu uhapšena zbog uništavanja 54 violine i 70 gudala koji su pripadali njenom bivšem mužu, saopštila je policija. Vrijednost uništenih muzičkih instrumenata je procijenjena na više od 800.000 evra.

“Žrtva traži finansijsku kompenzaciju u visini od 815.000 evra”, naveo je portparol policije i dodao da je Midori Kavamija (34) optužena da je “između 30. januara i 19. februara 2014” provalila u kuću supruga i načinila štetu. Prema pisanju lista “Jomiuri”, osumnjičena je kineska državljanka, a agencija “Kjodo” navodi da je često putovala između Kine i Japana poslije učinjenog krivičnog djela.

Prema toj agenciji, ona je uhapšena po povratku u Tokio. Uništene violine, među kojima je i jedna italijanska vrijedna 384.000 evra, napravio je ili sakupio njen bivši muž, šezdesetogodišnji Norvežanin. U momentu učinjenog djela u toku je bila brakorazvodna parnica. Optužena supruga nije navela razloge zbog kojih je načinila ovu veliku materijalnu štetu, te se tokom privođenja branila ćutanjem.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login