Zašto kažeš „ljeto“, kada misliš na „SUMMER LOVE“?

Dok jun lagano ulazi u svoju drugu polovinu, dok negdje svodimo račune o (ne)uspješnoj školskoj, poslovnoj i(li) akademskoj godini, „ganjamo uslove“ ili „čistimo godinu“, maštamo o moru i pokušavamo se sjetiti kada smo posljednji put bili tamo (kao gosti ili sezonski radnici), u nadi da ćemo ove godine ipak da odemo (pa makar na vikend).

Naravno, tu su i mnogobrojni festivali u zemlji i regionu, o kojima mislimo još od januara. U međuvremenu, „štekamo“ neki novac, „obijamo“ kasice i nadamo se da ćemo otići na neki (ako ne EXIT, onda OK FEST, ali najrealnije DEMOFEST). Entuzijasti među nama ostvariće većinu toga, neki malo manje, a i da se ništa od toga ne ostvari, uvijek nam ostaje Gradiška (na Savi), ostaju nam kej, gitara i pivo, ostaju nam ostrvo, gitara i pivo, ostaje nam „Lubinski kej“ i dobi stari „SUMMER LOVE FESTIVAL“, sinonim ljeta u našem gradu već petu godinu zaredom.

Poštovaoci one urbanije, alternativnije kulture u našem gradu (a ima ih mnogo više nego što se misli), pojačani publikom iz regije, i ove godine (27. i 28. Jula) okupiće se u Grbavcima, u srcu prirode (dovoljno daleko od gradskog asfalta, a dovoljno blizu da se bez poteškoća dođe), slaveći muziku i ljubav (jer jedno bez drugog ne ide), dobar zvuk i pozitivne vibracije. Pored „stare“ publike, festival svake godine dobija novu, te nastoji da ugodi poštovaocima različitih muzičkih žanrova, stilova i pravaca. Ovogodišnji program kreiran je upravo na osnovu komunikacije sa publikom (jer „Summer love“ pripada svima), stoga nas u dva dana očekuju: LAKA, TATTOO, SEVDAH BABY, INIS, FOREST PEOPLE, IVAN Z (After affair) , KAZOO , ZENdra , BRANCO D , VANA YO , LAKMI , DANLOOP i drugi.

„Ovogodišnji line-up formirali smo na osnovu prethodnih iskustava, sugestija i povratnih informacija koje smo dobili od naše publike, sa ciljem da festival podignemo na viši nivo“, objašnjava Vanja Jevrić, idejni tvorac festivala, te dodaje:

„Pozivam stare i nove „summerlovce“ da nam se pridruže, kako bismo zajedno uživali u kvalitetnoj muzici i prirodi“, napominjući da su organizatori ove godine obezbijedili i beplatan kamp za sve učesnike.

Ukoliko ste prethodnih godina bili dio „Summer love“ energije, onda znate zašto kažemo ljeto, a mislimo na „Summer love“. Ukoliko niste, ljeto 2017. je savršena prilika da postanete dio jedne pozitivne, zdrave, alternativne priče našeg grada, te da vam glavna asocijacija na ljeto u Gradišci postane upravo „Summer love“.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login