Zašto bi trebalo da izbjegavate seks pod tušem?

Seks je odličan gdje god da se dešava i definitivno zavisi od afiniteta glavnih aktera. Fleksibilnost tijela je važna ali ne i obavezna, jer ima i onih koji vole jednostavno – u horizontali. Kad je riječ o seksu pod tušem, trebaće vam snaga, gipkost i odlična ravnoteža. Evo šta kažu oni koji ne vole seks pod tušem i zašto ne savejtuju drugima takvu vrstu akcije, prenosi net.hr.

Pad je gotovo zagarantovan

Mokro znači klizavo i samim tim je velika opasnost od padova. U tome se može naći i draž sve dok ne slomite ruku, nogu ili kuk. Ali zato je neko izmislio gumenu podlogu za kadu i tuš-kabinu.

Visina je važna

Ako ste vi i vaš seks partner različite visine i to velike, spajanje vaših polnih organa može biti nemoguća misija. Biće nužne neke krajnje neseksi poze kako biste se “spojili”.

Voda nije lubrikant

Ako mislite da će vam voda pomoći kad je riječ o vlaženju, zaboravite. Intimni dio nježnijeg pola će za sekund biti suv kao Sahara. Takođe, ako imate divlji tuš koji prska na sve strane, žena će zbog razmazane šminke uskoro postati rakun, a svi akteri će se nagutati vode.

Oralno moguće, ali ne baš…

Teško je imati dovoljno vazduha i kad oralno zadovoljavate na suvom, a kamoli kada na sve strane teče voda. Tu su i bolovi u koljenima od tvrde kade ili tuš kabine, dakle prava, ali dobrovoljna tortura.

Sapun na sve strane

Budite spremni da će sapuna biti i tamo gdje ga ne želite. Od toga nema spasa.

Manjak mjesta

Koliko god tuš kabina bila velika, nema šanse da izvodite poze i pokrete koje biste vrlo lako radili na suvom. Manevar djelovanja je prilično ograničen.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login