Za samo 24 časa na području PU Prijedor prijavljeno je 7 krivičnih djela, 4 saobraćajne nezgode i 4 narušavanja javnog reda i mira

Policijskoj upravi Prijedor, dana 11.11.2017. godine, oko 23,00 časova, prijavljeno je da je u naselju Orlovača, grad Prijedor, na parking prostoru ispred UO “Tvrđava” od strane više lica, fizički napadnuto lice M.M. (1985) iz Prijedora, usljed čega je isto zadobilo povrede u predjelu glave i lica, nakon čega je zadržano na liječenju u OB “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru.

Izlaskom na lice mjesta te preduzimajući potreben mjere i radnje, utvrđeno je da je lice Š.M. (1985) iz Prijedora, fizički napalo lice M.M. čime je počinilo KD “Teška tjelesna povreda”, lice M.G. (1975) fizički napalo lice Š.M. čime je počinio KD “Laka tjelesna povreda”dok s u lica N.Z. (1990), P.N. (1994) i M.B (1989) svi iz Prijedora, počinila KD “Učestvovanje u tuči”. Obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv osumnjičenog lica Š.M. biće dostavljeni izvještaj za krivično djelo “Teška tjelesna povreda”, protiv lica M.G. zbog počinjenog krivičnog djela “Laka tjelesna povreda” dok će protiv lica N.Z, P.N, i M.B. biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela “Učestvovanje u tuči”.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login