Vraća se Sega Mega

Za sve kojima je “Sega Mega” bila jedno od prvih gejming iskustava, kao i za one koji nisu imali priliku da isprobaju njene igre, stiže Sega Genesis Flashback, redizajnirana konzola naše i vaše mladosti. Svako ko osjeća nostalgiju za starim konzolama, poslije modernizovanog NES-a, će se obradovati i novom pogledu na Sega Genesis konzolu.

Kod nas je ona bila poznata pod nazivom Mega Drive i mnogima od nas budi sjećanja na djetinjstvo. Nova premijum Sega Genesis Flashback konzola od AtGames-a će biti puštena na tržište ovog septembra, a lista njenih mogućnosti uključuje neke veoma interesantne opcije, prenosi mondo.rs. Sistem dolazi sa 85 ugrađenih igara, uključujući sedam Sonic naslova, Virtua Fighter 2 i Altered Beast, kao i slot za kertridže, preko kojeg možete igrati većinu naslova za Genesis/Mega Drive.

Dva bežična kontrolera koji rade na 2.4 ghz, su takođe u kutiji, prenosi Polygon. Flashback takođe ima standardne Genesis portove za kontrolere, pa ako imate stari Sega džojstik možete ga priključiti. Kućište je dizajnirano tako da izgleda kao klasična Sega konzola, što dodatno pojačava faktor nostalgije. “Druge nove opcije za Sega Genesis Flashback uključuju 720p HDMI priključak, filtriranje piksela rasterske grafike i sačuvaj/pauziraj/premotaj opciju za svaku igru,” naglašava kompanija.

Ovo su veoma lijepa unapređenja na klasična izdanja konzole, mada kompanija još uvijek nije objavila cijenu za svoj hardver. Kvalitet emulatora je još uvijek nepoznat, a saznaće se kada konzola bude bila dostupna za testiranje.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login