Vitinka po analizama doživjela najveći rast u BiH

Potrošnja flaširane vode u BiH porasla je u 2017. zbog vrelog ljeta, suše i nestašica u velikim gradovima, navodi se u analizi globalne kompanije za istraživanje tržišta Euromonitor.

Prošle godine najveći rast ostvarila je i Vitinka, navodi se u analizi. Najveći rast je zabilježen u takozvanoj off-trade prodaji, koja se odnosi na supermarkete i prodavnice.

“Kvalitet naših proizvoda stalno se potvrđuje kroz brojne prestižne nagrade i veliko povjerenje koje nam potrošači ukazuju i drago nam je da je to pokazalo i najnovije istrazivanje  i analiza globalne kompanije Euromonitor te je sigurno da se ova potvrda najbržeg rastućeg brenda u BiH u oblasti off trade prodaje ogleda u predanosti, posvećenosti i domaćoj i odgovornoj proizvodnji. Naime, fizičko-hemijske i mikrobiološke karakteristike naših voda se u toku proizvodnje redovno kontrolišu u našim internim laboratorijama u okviru fabrika. Sve analize kvaliteta koje se redovno vrše u internoj mikrobiološkoj laboratoriji su u skladu sa standardnim metodama koje propisuje Evropska Unija. Vrhunski kvalitet i čistoća naših nedirnutih prirodnih izvora, najbolja su preporuka za sve proizvode nase kompanije” izjavio je  povodom ovog istraživanja Mirko Savić, direktor marketinga kompanije Vitinka.

Nezavisne novine

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila