Usmrtila ga prikolica dok je kosio travu

Muškarac, čije ime nije saopšteno, poginuo je u Velagićima kod Ključa, kada ga je, dok je pored puta kosio travu, udarila prikolica parkiranog vozila, a u koju je nekoliko trenutaka ranije uradio kamion. Prema nezvaničnim informacijama, osoba inicijala M. N. je stradala dok je kosila travu, a podlegla je na putu za bolnicu u Bihaću. Do nesreće je došlo oko 13:30 časova.

Kako su nam kazali iz MUP-a USK, formirana je uviđajna ekipa, a još uvijek je nepoznato kako će tužilac okvalifikovati nesreću. “Prema prvim informacijama koje smo dobili, kamion je udario u parkirano manje motorno vozilo, tačnije u prikolicu od tog vozila, koja je odletila u njivu. Pri tom je nanijela smrtonosne povrede osobi koja je kosila travu u toj njivi, a podlegla je na putu do bolnice”, kazala je portparolka Snežana Galić.

Istakla je da će uviđaj tek pokazati da li je vozilo bilo tehnički neispravno, te da li je riječ o saobraćajnoj nesreći ili nesretnom slučaju.

Nezvanično kamionu su otkazale kočnice nakon čega je došlo do nesreće. Stradali je radio na poslovima održavanja puteva i košenja.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login