Uskoro „Drugi sajam mladih preduzetnika”: Šansa mladima iz prijedorske regije da pokažu i unaprijede svoje preduzetničke sposobnosti

Nakon prošlogodišnjeg Prvog sajma mladih preduzetnika, kojeg je realizovala prijedorska Fondacija „Zajednički put“, i ove godine mladi preduzetnici i kreativci imaju mogućnost učestvovati na „Drugom sajmu mladih preduzetnika“.

 

Na Sajmu mogu učestvovati talentovani mladi, nezaposleni mladi, i druge kategorije nezaposlenih ili talentoavnih građana cijele prijedorske regije, tačnije iz Prijedora, Novog Grada, Oštre Luke, Kozarske Dubice i Kostajnice, koji posjeduju ili žele unaprijediti kreativnost, ali i unaprijediti svoje preduzetničke sposobnosti.

 

Fondacija „Zajednički put“, od samog početka svog rada, prednosti u svojim programima i projektima pruža mladima sa invaliditetom, te i ovaj put prilikom odabira učesnika ovog projekta imaju  mladi ove populacije, koji su i te kako uspješni u djelatnostima koje već obavljaju.

 

Odabrani učesnici Sajma, imaće priliku koristiti štandove, kako bi prezentovali svoje proizvode. Takođe, mladi preduzetnici imaće mogućnost koristiti i ostale pogodnosti, od  administrativne i logističke usluge vezano za prodaju proizvoda, promocije proizvoda, edukativne radionice,  Fondacije „Zajednički put“ i drugo.

 

Najuspješniji učesnik biće nagrađen vrijednim nagradama po samom završetku Sajma.

 

Simbolično, „II Sajam mladih preduzetnika“ počeće 12. avgusta 2017. godine povodom Međunarodnog dana mladih. Sajam će se održavati u centru grada Prijedora, na Trgu Majora Zorana Karlice, a trebalo bi da traje do 16. avgusta ove godine.

 

Pokrovitelji “ II Sajma mladih preduzetnika” su Grad Prijedor i predsjednica i najznačajniji donator Fondacije „Zajednički put“ Semira Hoffmann.

 

Javni poziv za II Sajam mladih preduzetnika

Panta Rhei, masazno-kozmeticki studio, Prijedor Pogrebno Iris
%d bloggers like this: