U Prijedora pronađena marihuana i zasad indijske konoplje

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Prijedor provodeći aktivnosti usmjerene na suzbijanje preprodaje narkotičkih sredstava na
području grada Prijedora, dana 19.05.2017. godine prilikom legitimisanja i kontrole lica Z.B. iz Prijedora, pronašli su i privremeno oduzeli zelenu biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 1,16 grama.

Realizujući dalje aktivnosti a na osnovu prethodno prikupljenih informacija o posjedovanju narkotičkih sredstava, dana 22.05.2017. godine izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice N.D. iz Prijedora.

Prilikom pretresa pronađeno je i privremeno oduzeto 77 sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konoplje i 15 saksija u kojima su zasađene sjemenke indijske konoplje. Zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog djela ”Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga” nad osumnjičenim N.D. izvršena je kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, PK Prijedor protiv lica N.D. biće dostavljen izvještaj za
počinjeno krivično djelo ”Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login