U ljetnoj bašti u Prijedoru održan maskenbal “Svijet dječije mašte” (FOTO GALERIJA)

U sklopu „Prijedorskog kulturnog ljeta 2017“ danas je, sa početkom u 18:00 časova, u Ljetnoj bašti, održan je dječiji maskenbal pod nazivom „Svijet dječije mašte“. Cilj organizovanja dječijeg maskenbala je da se animiraju učenici i nastavnici svih osnovnih škola sa područja grada Prijedora, da sa jednom likovno – teatarskom aktivnošću kao što jeste maskenbal učestvuju u manifestaciji “Prijedorsko kulturno ljeto”, a time obogati prijedorska kulturna scena i turistička ponuda grada Prijedora.

Maskenbal pod nazivom “Svijet dječije mašte” oživio je junake iz dječijih priča i bajki, a u najživopisnijim maskama i kostimima pojavilo se nekoliko stotina učenika osnovnih škola „Branko Ćopić“, „Petar Kočić“, „Ćirilo i Metodije“, „Vuk Karadžić“, „Jovan Cvijić“, „Mladen Stojanović“, „Petar Petrović Njegoš“, „“Branko Radičević“, „Dositej Obradović“, „Desanka Maksimović“, Centra „Sunce“ te škole iz Oštre Luke, Kozica i Kozarca.

Kostimirani dječaci i djevojčice su zabavili brojne Prijedorčane koji su se večeras okupili da uživaju u “Svijetu dječije mašte”.

Pogledajte foto galeriju:

Tekst: K.V.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login