Tvrdi da mu je hirurg uzeo mito

Suljo Kusuran, svjedok tužilaštva, rekao je u banjalučkom Okružnom sudu da mu je Marinko Lovre, hirurg Opšte bolnice u Prijedoru, tražio i uzeo mito za lažni nalaz.

Kusuran tvrdi da je taj nalaz pisan na ime njegovog sina, koji je hapšen, i to kako bi mogao da tuži policiju da ga je tukla.

Svjedok kaže da su ga iz prijedorske bolnice zvali i rekli da treba da plati 200 maraka troškova, a poslije su dobili otpusno pismo u kojem stoji da mu sin uopšte nema povreda. “Poslije me zvala medicinska sestra da kontaktiram Lovru.

To sam uradio i on mi je rekao da može napraviti nalaz, ali će me to koštati 400-500 KM”, kazao je Kusuran na početku suđenja Lovri.

Tvrdi da je to prijavio policiji pa je u saradnji s njima dogovorio sastanak s Lovrom, kojem je dao novac, te da je dobio nalaz. “Kad sam od njega izašao, nalaz je uzela inspektorka koja me pratila, a drugi policajac je legitimisao hirurga”, naveo je Kusuran. Svjedočio je i Kusuranov sin Dino, koji je takođe ustvrdio da je Lovri dat novac za nalaz.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login