Tužio prostituku, jer je prerano doživio vrhunac

Tinejdžer (18) iz Njemačke tužio je prostitutku jer je prebrzo stigao do vrhunca. Mladić je seks s prostitutkom, 26-godišnjom djevojkom iz Rumunije, dogovorio preko interneta.

Dogovorili su se da će njegov užitak trajati sat vremena, no orgazam je imao već nakon deset minuta. Mladić je prostitutki unaprijed platio 160 eura. Osjećao se prevarenim.

Kaže da ga je prostitutka i nakon orgazma dalje stimulirala, iako ju je on molio da prestane.

O tužbi odlučuje državno tužilaštvo koje mora zaključiti da li je ovo kratko zadovoljstvo doista bila prevara, piše Bild.
Tinejdžer (18) iz Njemačke tužio je prostitutku jer je prebrzo stigao do vrhunca. Mladić je seks s prostitutkom, 26-godišnjom djevojkom iz Rumunije, dogovorio preko interneta. Dogovorili su se da će njegov užitak trajati sat vremena, no orgazam je imao već nakon deset minuta. Mladić je prostitutki unaprijed platio 160 eura. Osjećao se prevarenim. Kaže da ga je prostitutka i nakon orgazma dalje stimulirala, iako ju je on molio da prestane. O tužbi odlučuje državno tužilaštvo koje mora zaključiti da li je ovo kratko zadovoljstvo doista bila prevara, piše Bild.

Avaz

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login