Tuča na Studentskim igrama u Banjaluci: Policija utvrđuje ko je udario sudiju

Studentske sportske igre u Banjaluci danas su dospjele u žižu javnosti, nakon navoda da je  predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci, Branko Trninić, udario fudbalskog sudiju na jednoj od utakmica.

Na utakmici je Trninić igrao mali fudbal za ekipu Ekonomskog fakulteta, protiv Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta na terenima Studentskog centra „Nikola Tesla“ u Banjaluci.

 Kako studenti pričaju, Trninić je nasrnuo na sudiju u toku utakmice i udario ga, zbog čega je ovaj i krvario, međutim, niko od njih nije htio to javno i da potvrdi.

Dok očevici pričaju svoje verzije događaja, mladi lider studenata ima svoju. Priznaje da se desio incident, ali oštro demntuje navode da je on udario sudiju.

– Tokom utakmice između Fakulteta fizičko vaspitanje i sporta i Ekonomskog fakulteta za koji igram i učestvujem na studentskim igrama, dogodio se incident. Taj događaj ne opravdavam, ali takođe demantujem da sam ja udario sudiju. Nadležni organi su uzeli izjave kordinatora za sport Miloša Topića i sudije Mladena Đokića. Policija je intervenisala i nakon istrage javnost ce dobiti informacije o dogadjaju – rekao je Trninić.

Poslije incidenta, Ekonomskog fakulteta je diskvalifikovana, a u sve se umiješala i policija.

(Blic)

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila