Temperatura sa 29 pala na samo 19 stepeni: Snažno nevrijeme poharalo Zagreb

Građani javljaju kako je kiša toliko jako padala da su neke ulice u zapadnom dijelu Zagreba poplavljene

OKO 16.30 SATI smračilo se nad Zagrebom, kiša je počela padati u nekim dijelovima grada, a ponegdje je bilo, i još uvijek ima, i jake grmljavine- piše Index.hr.

“Povlači se voda na kolnicima Škorpikove ulice i Aleje Bologne, no još je obustavljen promet na poplavljenim prometnim koridorima. Autobusne linije 123 (Črnomerec – Podsusedsko dolje), 172 (Črnomerec – Zaprešić) i 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) do daljnjega ne prometuju. Prometna policija preusmjerava vozila na alternativne dionice”, izvijestio je ZET.

Ova fronta tek će nakratko osvježiti grad, jer već od sutra temperature opet idu na +30. Temperatura je u sat vremena, od 16 do 17 sati, pala za oko tri stupnja. U 18 sati je temperatura već bila 10 stupnjeva niža, s 29 je pala na 19!

Građani nam javljaju kako je kiša toliko jako padala da su neke ulice u zapadnom dijelu Zagreba poplavljene. Također, poplavljen je i Trg Ivana Kukuljevića u naselju Špansko.

“Prolom oblaka u Zagrebu! Nevrijeme s grmljavinom nadvilo se nad grad, uz kišu pada i tuča. Vatrogasci Zagreb primaju stotine poziva građana. Sve raspložive ekipe su na terenu. Molimo vas da broj telefona 193 zovete samo u krajnjoj nuždi i da najkraće moguće opišite Vaš problem. Znamo da je vama 5 cm u dvorištu ili podrumu vode veliki problem no prvo se rješavaju objekti javne namjene, prometnice i neposredno ugrožene osobe. Molimo predstavnike medija da ne zovu i zauzimaju liniju, informacije ce biti dostupne kasnije. Dijelite dalje.”, objava je na Facebooku zagrebačkih vatrogasaca.

Buka

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login