Tek kad su okupali bebicu ostali su u šoku: Kakva joj je to kosa

Ljudi smo, sve je moguće, pa tako i ovo.

MAMA Jessica Smith iz Mississippija spremala se za četvrti porod. S prvih troje djece sve je bilo u redu, pa nije bilo razloga razmišljati da bi ovaj put moglo biti drugačije.

Porod je krenuo, mama se jako trudila donijeti na svijet svoje četvrto dijete, curicu Devinu. Kad je rođena, liječnici i babice učinili su sve što i inače čine. Pustili su majku i njenu djevojčicu da se malo pomaze i nikome ništa nije bilo neobično sve dok malenu nisu okupali.

Tada je bljesnula njena zapanjujuće snježno-bijela kosica. “Tako nešto već dugo nismo vidjeli”, prokomentirao je cijeli tim, a potom je i mama ostala u čudu.

“Rekli su mi da beba ima malo više kose, vidjela sam da je plava, a tek kad su je okupali i kosica se osušila, ostali smo u čudu zbog njene bjeline”, prokomentirala je mama nakon što su je mediji počeli obasipati pažnjom jer je odjednom svima postala jako zabavna bebina kosica.

Međutim, kao što ste možda i sami naslutili, riječ o bebi bez pigmenta, no ona ipak nije potpuni albino. Kako su liječnici rekli, malena je potpuno zdrava, jedino je njena kosa bez pigmenta te će, pogotovo kasnije u životu, morati češće provjeravati zdravlje vida.

I vjerujemo, nešto češće objašnjavati znatiželjnicima otkud joj ta snježno-bijela boja kose.

Buka

Panta Rhei, masazno-kozmeticki studio, Prijedor Pogrebno Iris
%d bloggers like this: