Šta boja kupaćeg kostima govori o vama

Odabir boje kupaćeg kostima zavisi od mode, ali i linih afiniteta. Otkrivamo vam šta boja kupaćeg kostima koju ste odabrali za ovu sezonu govori o vama i vašem raspoloženju i emocijama.

Crna

Vjerovatno u ovom trenutku tražite zaštitu od bilo kakvog oblika negativnosti. Vi ste nezavisna osoba, koja voli kontrolu, a ne želite nepoznanice i eksperimentisanje.

Zelena

Trenutno vam treba ljubavi i nježnosti. Ne želite se skrivati, a drugima dopuštate da vas itaju kao otvorenu knjigu jer se ne stidite svojih emocija.

Žuta

Zaželjeli ste se nezavisnosti i vrlo ste izbirljivi kod odabira društva. Radije ćete biti sami, nego ukljuiti se u nešto što vas ne zanima.

Plava

Treba vam smirenosti, a ne samo zabave. Na plaži uživate u samoći, razmišljanju o prošlosti, te uživate u smootkrivanju.

Crvena

Ambiciozni ste i takmiarski raspoloženi. Željni ste dokazivanja i voljni da se ukljuite u razne aktivnosti.

Narandžasta

Uživate u druženjima i okupljanjima. Raspoloženi ste za zabavu, vrlo zanimljivi i znate kako privući pažnju.

Ljubičasta

Spremni ste da pomognete drugima i više usredsrijeđeni na ljude koji vas okružuju, nego na sebe same. Pripazite da vas drugi ne iskorištavaju.

Roze

Treba vam nježnosti i pažnje. Ne ustruavate se brinuti za druge, ali oekujete jednaku pažnju zauzvrat. Tirkizna Saosjećajni ste s visoko naglašenom kreativnošću, ali i modno osviješteni. Ne skrivate svoje namjere, a jednako ponašanje oekujete i od drugih.

Bijela

Volite se prezentovati na najbolji mogući nain. Samouvjereni ste, ali pripazite da ne postanete opsjednuti izgledom, jer se na plaži potrebno i opustiti.

Siva

Hladni ste i suzdržani, ali drugi se na vas mogu osloniti. Odlian ste organizator i pobrinućete se da sve ide prema planu.

Zlatna

Ako ste se odluili za zlatni kupaći kostim, vjerovatno ovo ljeto zraite harizmom i individualnošću… Svjesni ste svojih kvaliteta, a i drugi će se u vašem društvu osjećati odlino.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login