Seminar na temu podsticanja mirovnog aktivizma

U nastavku realizacije projekta „Poštuj moju različitost“, Nansen dijalog centar (NDC) Prijedor 21-22.10.2017. godine u Hotelu „Monument“, Mrakovica organizuje radionicu / seminar za direktore, profesore i učenike iz srednjih škola i predstavnike lokalnih samouprava/opština Bosanskog Novog, Bosanske Krupe, Bosanske Kostajnice i Bosanske Dubice.

Cilj seminara je da se učenici iz srednjih škola upoznaju, razgovaraju o temama koje podstiču mirovni aktivizam, dobiju više informacija o projektu i da zajedno sa profesorima, direktorima i predstavnicima opština definišemo slijedeće korake u realizaciji projekta „Poštuj moju različitost“.

Uz 50 učesnika iz pomenutih opština, na pomenutom seminaru će učestvovati i profesori i učenici srednjih škola Prijedora i Sanskog Mosta koji će predstaviti aktivnosti koje su uspješno realizovane u njihovim školama / gradovima u školskoj 2015/2016. godini.

Pomenuti projekat se realizuje uz finansijsku podršku Ambasade SAD u BiH.

U prilogu Vam dostavljamo programe rada seminara i pozivamo Vas da popratite navedenu aktivnost, pri tome NDC Prijedor može pokriti troškove prevoza u visini povratne autobuske karte do Mrakovice.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login