Šefovi ga poslali kući zbog neprikladnog oblačenja, vratio se sa savršenim odgovorom

Pred nama je toplotni val, sa temperaturama koje će se penjati do čak 37 stepeni Celzijusovih. Ako morate biti na poslu, biće vrlo teško odabrati prikladnu odijeću u skladu s poslovnim kodeksom oblačenja. Džoj Berž, radnik u pozivnom centru iz Buckinghamshirea, pojavio se ovih dana na poslu u kratkim hlačama, međutim nije naišao na odobravanje svojih šefova, koji su ga zbog nepoštovanja kodeksa vratili kući.

Ljutiti Džoj na putu do kuće smislio je savršeni odgovor: Nešto kasnije na poslu se pojavio u ružičasto-crnoj haljini. Dvadesetogodišnjak je na Twitter stavio svoju odjevnu kombinaciju koju je smislio u znak protesta protiv seksističkog kodeksa oblačenja. “Poslali su me kući da se presvučem u prikladnu odjeću, ali su mi rekli da žene smiju nositi haljine, pa eto me” , napisao je na Twitteru ispod fotografije. Za svoju je fotografiju pobrao mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

Na iznenađenje svih, protest je završen pozitivnim ishodom.

Šefovi u njegovoj firmi odlučili su ublažiti pravila oblačenja, te zbog ekstremno visokih temepratura dopustiti muškarcima nošenje takozvanih capri hlača, čija nogavica seže do pola lista.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login