Saint Laurent predstavio štikle sa točkovima

Hodanje na visokim štiklama već je dovoljno teško za većinu žena, a sada postaje još teže. Naime, modna kuća Saint Laurent je izbacila kolekciju cipela sa visokim petama koje uz to imaju još i točkiće.

Živopisne cipele kolekcije naziva “Anya 100 Patch Pump Roller” koštaju čak 2.622 dolara. Ko voli ‘rolanje” na visokom nivou, nek’ izvoli. Na zvaničnoj veb stranci kompanije nema opisa za ove cipele (dostupne su samo u radnjama), pa ne možemo tačno zaključiti koja je njihova svrha. Ako je namjera dizajnera da samo izgledaju lijepo u ormaru, to im je možda i pošlo za rukom.

Ali ako je plan da ih nosimo, to je zaista ludost. Ne znamo u kojim prilikama bi žene mogle nositi ovakve cipele i pitamo se kako uopšte izgleda hod na štiklama koje su upotpunjene točkićima. To vjerovatno i nije hod već ‘rolanje’.

Odlično za one dame koje žele privući pažnju i koje su željne izazova. Čini se da ove cipele ipak najbolje funkcionišu u modnim editorijalima. Ovo nije prvi put da ovaj brend izbacuje obuću sa točkovima. Nedavno nam je Sain Laurent predstavio i patike sa četiri točka.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login