“Rudar” ide u Derventu

Ušlo se u drugu polovinu Lige za prvaka RS. Šeto kolo igra se u subotu, a prijedorski „Rudar“ zaigraće na stadiou u Derventi. U goste idu ekipi „Tekstilac Kort“. Radi se o ozbiljnom protivniku, naglašava trener „Rudara“ Nedžad Žerić. – Očekuje nas zahtjevan utakmica. „Tekstilac“ igra veom disciplinovanu odbranu. U napadu moramo obratiti pažnju na Perića, njihovog najboljeg strijelca, i krilnog napadača Susakovića – kaže strateg „Rudara“.

Žerić u subotu neće moći da računa na povrijeđene Kukića i Popovića. Ipak, krila „zeleno-crnoj“ jedanaestorki daju dvije vezane pobjede od 4:0. Da je samopouzdaenj u timu na visokom nivou, potvrdio je i Mirza Hamzabegović, čuvar mreže prijedorskog kluba. – Nas raduje da je atmosfer u timu na visokom nivou. I mislim da će svi koji izađu na teren dati svoj maksimum u borbi za nova tri boda – rekao Hamzabegović.

U „Rudaru“ ne manjka optimizma, i dok god imaju teoretske šanse ići će na plasman u Premijer ligu. Ostaje im da se nadaju da će „Zvijezda 09“ napraviti kiks. Možda već na utakmici sa „Slavijom“.

K.V.

ASHA prodaja vozila Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor