“Rudar” ide u Derventu

Ušlo se u drugu polovinu Lige za prvaka RS. Šeto kolo igra se u subotu, a prijedorski „Rudar“ zaigraće na stadiou u Derventi. U goste idu ekipi „Tekstilac Kort“. Radi se o ozbiljnom protivniku, naglašava trener „Rudara“ Nedžad Žerić. – Očekuje nas zahtjevan utakmica. „Tekstilac“ igra veom disciplinovanu odbranu. U napadu moramo obratiti pažnju na Perića, njihovog najboljeg strijelca, i krilnog napadača Susakovića – kaže strateg „Rudara“.

Žerić u subotu neće moći da računa na povrijeđene Kukića i Popovića. Ipak, krila „zeleno-crnoj“ jedanaestorki daju dvije vezane pobjede od 4:0. Da je samopouzdaenj u timu na visokom nivou, potvrdio je i Mirza Hamzabegović, čuvar mreže prijedorskog kluba. – Nas raduje da je atmosfer u timu na visokom nivou. I mislim da će svi koji izađu na teren dati svoj maksimum u borbi za nova tri boda – rekao Hamzabegović.

U „Rudaru“ ne manjka optimizma, i dok god imaju teoretske šanse ići će na plasman u Premijer ligu. Ostaje im da se nadaju da će „Zvijezda 09“ napraviti kiks. Možda već na utakmici sa „Slavijom“.

K.V.

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila