Romantična veče u Foči: Košarkaška prosidba pred punim tribinama

Trener Košarkaškog kluba Sutjeska Milenko Ivanović iznenadio je izabranicu svoga srca Slađanu Nogović odlučivši da je zaprosi na veoma romatičan način.

U fočanskoj dvorani, ispunjenoj do posljednjeg mjesta, na početku odlučujuće utakmice polufinala play-offa Prve košarkaške lige Republike Srpske između njegovog tima i Prijedora, Ivanović je kleknuo pred Nogović i ponudio prsten.

Romantični gest kormilara Sutjeske i odobravanje njegove djevojke, koja je, sa suzama radosnicama, prihvatila vjerenički prsten, oduševilo je fočansku publiku koja je to pozdravila velikim aplauzom, a kao da je i dodatno motivisalo domaće košarkaše koji su u meč ušli silovito i već na startu napravili veliku prednost, koju su uspjeli da sačuvaju do kraja i da izbore plasman u veliko finale.

Devet godina smo u vezi i dugo sam planirao nešto ovakvo da izvedem na utakmici i jednostavno sam osjetio da je ovo bio pravi trenutak. Hvala publici na aplauzima i podršci. Ona nije znala, ali je predosjećala, valjda ta ženska intuicija, juče me je pitala, da to neće nešto biti, rekao sam joj neće ništa, nekako sam uspio da sakrijem – rekao je nakon meča Ivanović.

Košarkaši Sutjeske savladali su Prijedor sa 59:52 i sa 2:1 u pobjedama plasirali se u finale plej-ofa u kome ih čeka bijeljinski Radnik.

Avaz

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login