Razvode se da mogu oženiti zajedničku ljubavnicu

Bizarna priča odvija se u jednoj teksaškoj porodici. Bračni par odlučio se razvesti nakon 12 godina braka i troje djece, a razlog za to je nevjerovatan – žele oženiti istu djevojku i zakonski je priznati kao trećeg roditelja svoje djece.

Beno i Kristina Kaiser upoznali su se tokom služenja vojske, oženili se nakon samo četiri mjeseca veze i dobili troje djece.

Kristina, koja je biseksualka, osjećala je da joj je brak dosadan i odlučila ga “začiniti”. Upoznala je deset godina mlađu Sijeru Kunc i zaljubila se u nju, piše Daily Mail.

“Prednosti da jedno od nas oženi Sijeru su višestruke. Naša djeca će imati trećeg roditelja, a Sijera će se osjećati kao punopravna članica porodice”, izjavio je Benno, a Kristina je dodala da je to bila njena ideja i da je suprug to prihvatio bez okolišanja.

Sijera je u početku bila neodlučna, ali je s vremenom prihvatila situaciju i odlučila živjeti s bračnim parom i njihovo troje djece.

Tročlani supružnici dijele sve, pa tako i seksualne aktivnosti. Zadovoljni su ovakvim načinom života i tvrde da u njihovoj vezi nema ljubomore, a djeca su već prihvatila Sierru.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login