PS PU Gradiška započeli preventivne aktivnosti povodom predstojećih maturskih proslava

Obzirom da se bliži kraj školske godine za maturante srednjih škola i da predstoji period organizovanja maturkih proslava, policijski službenici Policijske uprave Gradiška počeli su sa preduzimanjem niza preventivnih aktivnosti kako bi se obezbijedila puna bezbjednost za učenike, prosvetne radnike i ostale građane tokom proslava.

U toku protekle sedmice, rukovodni radnici Policijskih stanica Gradiška i Srbac, a koje su u nadležnosti Policijske uprave Gradiška, organizovali su sastanke sa direktorima srednjih škola, na kojima je dogovoreno, da će se preduzeti sve radnje i mjere u cilju bezbjednog održavanja proslava.

Policijski službenici u narednom periodu, pojačano će vršiti obilazak i kontrolu na mjestima okupljanja maturanata i proslava, kao i za vrijeme svečanog defilea maturanata gradskim ulicama.

Takođe, obzirom da će u narednom periodu biti povećana koncentracija učesnika u saobraćaju, kao i veći broj mladih vozača, apelujemo na sve maturante da ne konzumiraju alkoholna pića i da poštuju saobraćajne propise.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login