Proglašen najružnijim psom na svijetu (VIDEO)

Ogromni napuljski mastif proglašen je za “najružnijeg psa na svijetu”. Ovo takmičenje u Petalumi, gradu u Kaliforniji, održava se već 26 godina i svake godine mami sve više posjetilaca. Marta, ženka mastifa, koja je stara tri godine i teška 125 kilograma, krunisana je za najružnijeg psa.

Na takmičenju je učestvovalo 14 pasa, a pobjednica je svojim vlasnicima donijela 1.500 dolara, trofej i putovanje u Njujork na “medijska pojavljivanja”. Kako prenosi Russia Today, psi se ocjenjuju na osnovu njihovih neobičnih osobina, reakcije publike i prvog utiska.

“Ako imate psa koji je lepši iznutra nego spolja, onda je ovo takmičenje ‘ljepote’ za vas”, piše na plakatu takmičenja. Drugo mjesto je dobila 16-godišnja Mo, mješanka briselskog grifona i mopsa. “Ponosno slavimo sve pse i kućne ljubimce pokazujući da su oni, bez obzira na njihove nesavršenosti, pogodni za usvajanje, ljubazni i odličan dodatak bilo kojoj porodici”, rekla je Erin Post, izvršni direktor sajma na kojem se održava ovo neobično takmičenje.

Nezavisne

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login