Probušio gume na 20 automobila

Policijski službenici Policijske stanice Bosanska Dubica (Kozarska Dubica), PU Prijedor u okviru planskih aktivnosti i na osnovu prethodno prikupljenih operativnih informacija, dana 29.08.2017. godine u 18,00 časova, u Bosanskoj Dubici (Kozarska Dubica) na parking prostoru ispred trgovačke radnje, lišili su slobode lice M.M. iz Bosanske Dubice (Kozarska Dubica), zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ”Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je lice M.M. u Bosanskoj Dubici (Kozarska Dubica), u vremenskom periodu od 01.08. 2017. do 29.08.2017. godine, izvršilo oštećenje bušenjem većeg broja pneumatika na oko dvadeset putničkih automobila, čime je počinilo krivično djelo ”Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

O navedenom obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici Policijske stanice Bosanska Dubica (Kozarska Dubica) preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela, kao i aktivnosti na utvrđivanju tačnog broja oštećenih građana kao i pričinjenoj materijalnoj šteti.

Nakon kompretiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica M.M. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

Apelujemo na građane da u slučaju, da su na području Kozarske Dubice uočili oštećenja pneumatika na svojim vozilima, isto prijave nadležnoj policijskoj stanici, kako bi se preduzele mjere i radnje na utvrđivanju da li se osumnjičeno lice može dovesti u vezu sa izvršenjem i tih krivičnih djela.

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login