Prilikom hapšenja pijanog muškarca povrijeđena tri policajca

Trojica policajaca u Bijeljini lakše su povrijeđeni pri hapšenju lica čiji su inicijali L.B, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Riječ je o dvadesetdvogodišnjaku rodom iz Zenice na privremenim radu u Švedskoj kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da je imao 1,85 primila alkohola u organizmu.

On je nakon hapšenja i kriminalističke obrade pušten na slobodu, a protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini biti podnesen izvještaj zbog krivičnog djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Zbog ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija u ovom incidentu prekršajno je sankcionisano i lice čiji su inicijali A.Đ, državljanin Srbije nastanjen u Nišu, koji je imao 1,09 promila alkohola u organizmu.

Policiji je u petak, 7. jula, u 18.00 sati prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Bijeljini nepoznati muškarac u vidno pijanom stanju napao drugog muškarca, nakon čega se udaljio u vozilu sa nacionalnim oznakama Švedske.

Kada je policija zaustavila automobil koji je vozila djevojka čiji su inicijali H.P, na mjestu suvozača bio je A.Đ.

Putnik u vozilu L.B. je prilikom njihove kontrole i legitimisanja počeo verbalno da napada policajce, nakon čega je jednom policijskom službeniku pokidao epolete, pocijepao košulju i nanio mu povrede po stomaku i rukama.

Prilikom njegovog hapšenja L.B. je još dvojici policajaca nanio povrede po rukama i ramenima.

Kod trojice pripadnika Policijske stanice Bijeljina dva u Medicinskom centru konstatovane su lakše tjelesne povrede.

Fokus

Pogrebni prevoz Iris Lim Profi Prijedor Panta rhei Prijedor

You must be logged in to post a comment Login