Prijedorčani odlučni da žive “Bolje”

Politički neopredjeljeni građani, uglavnom mladi, osnovali su danas u Prijedoru Gradski odbor Pokreta “Bolje”.

Prijedorčanima je predstavljen program djelovanja Pokreta u oblastima jačanja porodice, socijalne politike, razvoja ekonomije, obrazovanja, zdravstvenog sistema i kulture.

Mladi iz Banja Luke i Prijedora, predvođeni aktivistom Ivanom Begićem na prijedorskom korzu podijelili su najmlađim sugrađanima balone sa logotipom Pokreta koji simbolizuje srce, kao ljubav prema gradu i državi, te slovo “B” kao simbol želje da se stanje u društvu promjeni na “Bolje”.


“Odlučni smo u namjeri da zadržimo ljude na ovim prostorima i da konkretnim, časnim radom gradimo ovaj, za mene najljepši, grad na svijetu. Nećemo pokleknuti na našem putu, dok nam zaista ne bude bolje”, poručio je Begić.

Članovi pokreta su entuzijasti, aktivisti različitih organizacija i udruženja, društveni radnici, sportisti, umjetnici, privrednici, koji do sada nisu pripadali nijednoj političkoj partiji.

Sjedište Pokreta je u Banjaluci, ali će Pokret imata svoje organizacione jedinice i u drugim gradovima, od juče i u Prijedoru.

Svi koji žele da se pridruže novoosnovanom Pokretu građana „Bolje” u Prijedoru mogu to da učine posredstvom društvenih mreža facebook, twitter i instagram, te elektronske adrese boljers@gmail.com, telefona 00387 66/166-574 ili lično na M-4, Banjalučka cesta – Svale bb, Auto Centar Max.

Prijedor24.com    

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila